Zevenwacht 7EVEN Bouquet Blanc 2017

Gouden kleur. Een geparfumeerde neus met veel fruit, bloemen en kruidige aroma's. Smaken van lychee, limoen en geel fruit. Een complexe aromatische wijn, met goed uitgebalanceerde suiker en zuurgraad, deze wijn zorgt voor een lange frisse afdronk met lage ...Meer informatie

Beschrijving van deze witte Zuid-Afrikaanse wijn

Gouden kleur. Een geparfumeerde neus met veel fruit, bloemen en kruidige aroma's. Smaken van lychee, limoen en geel fruit. Een complexe aromatische wijn, met goed uitgebalanceerde suiker en zuurgraad, deze wijn zorgt voor een lange frisse afdronk met lagen fruit en bloemige tonen.

 

Druivensoorten:

50% Viognier, 30% Muscat de Frontignan, 20% Gewürztraminer

 

Lekker bij deze Zuid-Afrikaanse rode wijn:

Dit is de buitengewone wijn bij Aziatische keuken. De voortreffelijke smaken in deze wijn combineren prachtig met lichte geurige curries of Marokkaans geïnspireerde gerechten. Dus de gerechten mogen best wat pit hebben. 

 

Over wijnhuis Zevenwacht:

Wijngoed Zevenwacht, gelegen aan de prachtige wijnroute Stellenbosch, is een moderne wijnboerderij met een geschiedenis van 300 jaar. Eigendom van en beheerd door de Johnson Family, heeft het wijnbouwwortels die diep doordringen tot in het historische verleden van Zuid-Afrika. Met de naam Zevenwacht bedoelt men "zeven verwachtingen", met andere woorden de overvloedige geneugten die de wijndrinker mag verwachten. 

In 2009 werd Zevenwacht officieel lid van het B.W.I (Biodiversity & Wine Initiative), dat wijnboerderijen en landgoederen aanmoedigt om inheemse fauna en flora actief te beheren en te behouden.

Milieubeheer en -behoud staan bij Zevenwacht dan ook hoog in het vaandel. Bovendien, om aandacht te vestigen op het streven naar ecologisch verantwoorde wijnproductie en het behoud van de zeldzame en bedreigde flora en fauna binnen onze natuur, hebben ze het lifestyle-assortiment van "7even" gecreëerd dat al deze elementen wil overbrengen naar de consument toe.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen