Wente Riesling Riverbank

Deze prachtige Riesling is een mengeling van een Riesling in de oude Duitse stijl en de meer fruitige manier van Riesling maken uit de nieuwe wijnlanden. ...Meer informatie

Hoe proeft deze witte wijn uit Californië:

Deze prachtige Riesling is een mooi voorbeeld van een mengeling van een Riesling in de oude Duitse stijl en de meer fruitige manier van Riesling maken die u meer in de nieuwe wijnlanden ziet. 
U mag de wijn lichtjes, maar uiterst delicaat, gezoet noemen maar verwar het zeker niet met een zoete wijn. Nee, deze wijn is juist uiterst floraal met veel tropisch fruit. De geuren doen denken aan verse jasmijn, mandarijnen en Aziatische peren en is uiterst fris en fruitig. 
De wijn kreeg een rijping van 7 maanden in inox vaten mee. 

Druivensoort:

100% Riesling

 

Lekker bij deze wijn:

Deze wijn is goed om te combineren bij licht pittige gerechten zoals een milde Thaise curry, bij salades met frisse toetsen en lichte voorgerechten. 

 

 

Over het wijnhuis Wente:

De Wente familie maakt reeds sinds 1883 en 5 generaties lang de fijnste wijnen en dit met zowel traditionele als innovatieve technieken. De Estate Grown wijnen krijgen hun naam naar de unieke groeiomstandigheden van de wijngaarden waarvan ze afkomstig zijn.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen