Vaderdag "My dad is my rock"

Deze wijnbox kost 38,99 en is inclusief verzending. In deze wijnbox zitten volgende wijnen: Mooiplaas Vino Baruzzo, Carlo Rossi Cabernet Sauvignon, Korta Carmenère en 7 Seas Coupage. ...Meer informatie

Deze wijnbox kost 38,99 en is inclusief verzending.
In deze wijnbox zitten volgende wijnen:

Mooiplaas Vino Baruzzo

Deze wijn is gemaakt zoals een Franse Beaujolais. De paarsrode kleur geeft aan dat dit een jonge wijn is. 
En dat komt ook in de neus terug met de aanwezigheid van verse kersen. 
Ondanks dat deze wijn 100% Merlot is, beschouwen de wijnmakers dit als een 'rode witte wijn', want mag best gekoeld gedronken worden. De wijn heeft ook een laag alcoholpercentage. 

Carlo Rossi Cabernet Sauvignon

Mooie donkerpaarse kleur in het glas. Typisch voor een Cabernet Sauvignon uit een warmere streek ontdekt u aroma's van rijpe kersen en frambozen. Deze wijn is mooi gebalanceerd met wat fijne kruidigheid in de finish. 

 

Korta Carmenère

Schitterende Chileense wijn van de lokale specialiteit Carmenère met heerlijk geurende neus met aroma's van rood en donker fruit, vleugje peper en toets exotische kruiden. Dit is Carmenère, de Chileense rode wijn bij uitstek.

 

7 Seas Coupage

Bij deze donkerrode wijn merk je in de neus noties van rijpe zwarte kers, zwarte bes, braam, karamel en een beetje groene paprika. Twaalf maanden vatrijping zorgt voor aroma’s van hout, koffie, cacao, laurier en wat eucalyptus. Een toegankelijke wijn met wat body en een goede balans.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen