Summerhouse Sauvignon Blanc

Deze Sauvignon Blanc heeft mooie aroma's van tropisch fruit zoals pompelmoes maar ook mooie noties van bramen en veel kruiden en bloemen in de neus. Deze aroma's worden gevolgd door smaken van citrus en steenfruit wat de wijn een heerlijke verfrissende sm ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Sauvignon Blanc:

Deze Sauvignon Blanc heeft mooie aroma's van tropisch fruit zoals pompelmoes maar ook mooie noties van bramen en veel kruiden en bloemen in de neus. Deze aroma's worden gevolgd door smaken van citrus en steenfruit wat de wijn een heerlijke verfrissende smaak geeft.

Druivenras:

100% Sauvignon Blanc

Awards:

Gouden Medaille tijdens de New World Wine Awards 2017
93 punten & 5 * van Sam Kim Reviews

 

Gastronomie:

Een frisse wijn zoals deze past heerlijk bij een gegrilde kipburger en een Ceasar Salad of andere zomerse salades.

Over de wijnstreek Malborough:

De wijnen van Summerhouse komen uit een subregio van Malborough. De klei-achtige heuvels in deze streek zorgen voor wijnen met uitgesproken maar delicate smaken.

 

Over het wijnhuis Summerhouse:

Nieuw-Zeeland staat bekend voor zijn heerlijke frisse wijnen. Wijnhuis Summerhouse heeft een aantal aspecten zeer hoog in het vaandel staan: Artisan, Caring, In touch, Open en Creative.
Ze proberen dus met een groot gevoel voor ambacht een liefde voor hun huis, thuis en druiven uit te stralen. Dit is een familiebedrijf die gek is op de Nieuw-Zeelandse waarden, en die tegelijkertijd open wilt staan voor nieuwe suggesties en zo creatief mogelijk wilt blijven. Een echt "Kiwi''wijnhuis dus.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen