Sobremonte Tempranillo

Deze Tempranillo druiven hebben een dikke schil en brengt een wijn voort met een diepe robijnkleur, die lang bewaard kan worden zonder kleur te verliezen. De wijn heeft een fruitige smaak en geur en drinkt zeer aangenaam. ...Meer informatie

Omschrijving van deze Tempranillo wijn:

Een typisch Spaanse druivensoort voor rode wijn, die vroeg rijp is. De naam verwijst dan ook naar het Spaanse 'temprano', wat ‘vroeg’ betekent. De Tempranillo heeft een dikke schil en brengt wijnen voort met een diepe robijnkleur, die lang bewaard kan worden zonder kleur te verliezen. De wijn heeft een fruitige smaak en geur en drinkt zeer aangenaam weg.
 

Druivensoort:

100% Tempranillo

Gastronomie:

Deze wijn past bij veel gerechten, maar zeker bij lichtere vleesgerechten, BBQ's en pasta's met donkere saus.

Over de wijngaard Reserva de la Tierra:

60 jaar geleden zette de familie Giménez de eerste stappen in de wijnwereld. Vandaag is Reserva de la Tierra een modern bedrijf dat alle uitdagingen van een altijd veranderende wijnwereld aangaat. Daarbij streven ze ernaar tegemoet te komen aan de wensen van hun klanten, met bijzondere zorg voor het werk in de wijngaard en in de productielijn én de nodige aandacht voor het milieu. Hun sterkte daarbij is hun gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Door hun toewijding kunnen wijnliefhebbers op elk continent genieten van een goed glas Reserva de la Tierra-wijn bij de maaltijd of bij een feestelijke gelegenheid.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Gilbert Geplaatst op 27 Juli 2017 at 12:52

Aangename wijn, geschikt om elke dag te drinken


Philippe Van den Plas Geplaatst op 20 Juni 2017 at 13:53

Lekkere tempranillo


4 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen