Zakelijk wijn bestellen

België

Tijdens het afrekenen heeft u de mogelijkheid om een BTW nummer en een bedrijfsnaam in te vullen. Als er in het veld voor opmerkingen wordt aangegeven dat u graag de factuur ontvangt, dan voegen wij een factuur toe i.p.v een pakbon. Wanneer u verkiest om de factuur digitaal te ontvangen, kan u ons altijd contacteren. Alle prijzen op de website zijn incl. BTW. Het BTW bedrag wordt apart weergegeven. 
 

Nederland

Bedrijven in Nederland met een geldig Nederlands BTW nummer kunnen bestellingen doen onder verlegging van de BTW. Concreet wil dit zeggen dat er 21% BTW van de prijzen op de shop in mindering gebracht wordt. Tijdens het afrekenen vult u de bedrijfsnaam en het BTW nummer in en verder gebeurt dit automatisch. De leveringen dienen in Nederland te gebeuren. We controleren ieder BTW nummer op de geldigheid en correctheid. 
 

Horeca

Bent u een ondernemer in de horeca en op zoek naar een nieuwe partner voor uw wijnen en sterke dranken? Maak dan zeker een afspraak met ons! Eén van onze wijnadviseurs kan u helpen met de keuze van uw assortiment, contacteer ons via [email protected] en we staan u graag bij met wijnadvies en bezorgen u tevens ook een passende offerte. Een gepersonaliseerde (wijn)kaart kunnen we eveneens opmaken voor u.
 

Relatiegeschenken of cadeaus?

Stuurt u uw wijn liever ineens rechtstreeks naar uw relatie? Dat kan ook, geef daarvoor gewoon een ander afleveradres op. We voegen standaard een factuur toe aan de zending, heeft u dit liever niet, geef dit dan via een mailtje aan onze klantendienst of laat het ons weten via het tekstveldje tijdens het bestellen.
De dozen zijn altijd voldoende zorgvuldig verpakt en gelabeld dat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over breuken tijdens transport. Verder is onze koerier gespecialiseerd in dit type transport.

Uitgebreide mogelijkheden verzendopties!

Onze koerier levert uw wijnen met evenveel zorg, zoals Wijnmarkt de wijnen voor u selecteerde.
Leveringen vinden plaatsen op werkdagen en op zaterdag. Als u met een zakelijk adres besteld, wordt er doorgaans niet op zaterdag geleverd. Alle bestellingen worden telkens 2x aangeboden. 

Tevens ontvangt u van onze vervoerder een mail met het geplande tijdstip van levering en kunt u uw pakket in volgen via een track & trace systeem. Bij "Bestellingen & Leveringen" kunt u meer lezen over de verschillende verzendopties. 


Onze Gegevens :

Telefoon & e-mail:

+32 (0) 3 283 50 50
[email protected]
Alle werkdagen van 10u tot 17u.
Afhalingen zijn enkel mogelijk op afspraak! 

Adres:

Wijnmarkt Online BVBA
Conservenweg 7B
2940 Stabroek
België

Bankgegevens:

IBAN: BE43 0017 3586 3601
BIC: GEBABEBB
BTW-nr: 0561.899.719