Leer Wijnmarkt beter kennen!

Wijnmarkt is een team van absolute wijnliefhebbers, sommeliers en e-commerce experts. Dit samen maakt dat we graag veel wijnen aanbieden voor de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding en dat service hoog in ons vaandel staat.
De meesten van onze wijnen en bubbels voeren we rechtstreeks in vanuit Frankrijk, Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Argentinië, etc. Mede door het directe contact met de wijngaarden en wijnbouwers en het grote volume van deze kwaliteitswijnen dat we aankopen, kunnen we u telkens de beste prijzen, de meeste info en de beste suggesties voor foodpairing geven. 

Alle wijnen worden door ons panel van wijnexperts meermaals zorgvuldig geproefd en geselecteerd. Vooraleer deze wijnen dus door u gedronken worden, stonden onze sommeliers garant voor de uitermate goede kwaliteit.
We geven dan ook voor alle wijnen en bubbels een Proefgarantie van 30 dagen af. Bevalt een wijn onverwacht niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Alle wijnen worden binnen de 24u geleverd, voor alle bestellingen die we tussen maandag en vrijdag 16u ontvangen. Er wordt ook op zaterdag geleverd, met uitzondering van bedrijven. 

Wijnmarkt laat u de keuze elke wijn per fles te bestellen. Stel dus uw persoonlijk proefpakket zoals gewenst samen. Wij streven hierbij naar een grote flexibiliteit, dit speciaal voor u, als mede-wijnliefhebber.

Hoe bereikt u ons :

Klantendienst Wijnmarkt
klantendienst@wijnmarkt.be
+32 (0) 3 283 50 50

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren. 
Onze chat is telkens tussen 10-17u bereikbaar. 

Wijnmarkt.be
Conservenweg 7B
2940 Stabroek

Ophalen aan ons magazijn kan telkens en enkel nadat u bericht van ons heeft ontvangen wanneer de bestelling klaar staat. 

Bankgegevens:

IBAN: BE43 0017 3586 3601
BIC: GEBABEBB
BTW-nr: 0561.899.719