Round House Chardonnay

Een licht op eik gerijpte Chardonnay met aantrekkelijke toetsen van citrus en pompelmoes vergezeld van een subtiele mengeling van tropisch fruit. ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze witte Zuid-Afrikaanse Chardonnay:

Een licht op eik gerijpte Chardonnay met aantrekkelijke toetsen van citrus en pompelmoes vergezeld van een subtiele mengeling van tropisch fruit. Geen echte 'Estate' wijn maar van de hand van een gerenommeerd wijnmaker.

 

Druivenras:

100% Chardonnay

 

Rijping:

20% van de wijn rijpte voor 6 maanden in tweedejaars Frans eiken vaten.

 

Lekker bij deze wijn:

Een ideale begeleider bij schelpdieren, visgerechten en vleesgerechten met romige sauzen maar ook een fijne salade met bijvoorbeeld gerookte forel.

 

Over de wijnstreek Durbanville:

De wijnen van Round House worden geproduceerd van geselecteerde druiven uit de Durbanville Vallei. Deze wijngaarden liggen op een afstand van 7km van de ijzige Atlantische oceaan op een hoogte van 350 meter. De intensiteit van het fruit komt er doordat de druiven een trage, lange koele rijping ondergaan.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Jan Lemmens Geplaatst op 6 Juni 2017 at 11:53

Top prijs kwaliteit. Heel verfrissend!


Glen Claas Geplaatst op 18 November 2014 at 18:46

Deze wijn net gekocht in promotie en onmiddellijk geproefd! Houtgelagerd en toch zeer fris met die fruitige aroma\'s. Wij zijn er wild van. De wijn was de dag na bestelling al toegekomen zoals vermeld op de website en dat helemaal vanuit België. Super en houden zo!


Kobus Geplaatst op 3 Oktober 2014 at 14:23

Een lekker fris op houten vaten gerijpt wijntje. Voor zijn prijs heel lekker, fris maar toch voldoende body. Ik betaalde met Ideal en de dag nadien stond de wijn bij mijn buurman aan de deur. Zelf was ik niet thuis maar een stak een briefje in de bus! Super


4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen