Proefpakket Zuid-Afrikaans Wit

Door de fantastische klimaatomstandigheden in Zuid-Afrika is er een enorme variëteit aan heerlijke wijnen beschikbaar en daarom zijn wij zelf gek op dit samengesteld proefpakket. Het beste van witte Zuid-Afrikaanse wijnen is vertegenwoordigd. ...Meer informatie

Door de fantastische klimaatomstandigheden in Zuid-Afrika is er een enorme variëteit aan heerlijke wijnen beschikbaar en daarom zijn wij zelf gek op dit samengesteld proefpakket. Het beste van witte Zuid-Afrikaanse wijnen is vertegenwoordigd. 

In pakket:

Cape Bridge Chenin Blanc
Cape Bridge Chardonnay
Round House Chardonnay
Oude Werf Chenin Blanc
Drie Gewels Lightly Oaked Chardonnay
Louisvale Unwooded Chardonnay
Angels Tears Sauvignon Blanc
Oude Werf Sauvignon Blanc
Oude Molen Chenin Blanc
Grande Provence Chenin Blanc Viognier

Cape Bridge Chenin Blanc:
Witte Zuid-Afrikaanse wijn met een mooie heldere kleur met lichte groene nuances. Schitterend aroma vol tropisch fruit zoals perziken en nectarines. Deze aroma’s vinden we tijdens het proeven zeker terug aangevuld met een vleugje ananas en wordt aangevuld met frisse toetsen van grapefruit die er een mooie volle en complete wijn van maken. Deze wijn is niet voor niets één van onze favoriete bij onze klanten.

Cape Bridge Chardonnay:
Mooie fonkelende gele kleur met in de neus een schitterend pallet van tropische witte en gele vruchten aangevuld met een vleugje citrus en een toets van peer. Aantrekkelijke neus die meteen uitnodigt, in de mond is hij heel soepel en mooi fris met perziken en abrikozen, alles wat een Chardonnay wijn moet hebben, zit in deze wijn. Een klassieke Chardonnay wijn zoals het hoort met een uiterst hoge kwaliteit.

Round House Chardonnay:
Een licht op eik gerijpte Chardonnay met aantrekkelijke toetsen van citrus en pompelmoes vergezeld van een subtiele mengeling van tropisch fruit. Geen echte 'Estate' wijn maar van de hand van een gerenommeerd wijnmaker.

Oude Werf Chenin Blanc:
Lekkere witte wijn van onder de Zuid-Afrikaanse zon, vol met tropische vruchten, een heel plezierige toets van ananas geeft hem zijn eigen karakter. Deze wijn groeit in ideale condities en op de perfecte bodem voor de Chenin Blanc. Dat proef je in deze fijne, heerlijke witte wijn.

Drie Gewels Lightly Oaked Chardonnay:
Deze Chardonnay heeft een korte tijd gerijpt in eikenhouten vaten en beschikt over heerlijke aroma's van tropisch fruit en citrusvruchten in de neus. De mond toont een levendige aciditeit die de frisheid van meloen, perzik en citrus smaken toevoegt.

Louisvale Unwooded Chardonnay:
Hou je van een echte fruitige chardonnay dan is dit degene die je zeker moet proeven! Niet in eik gerijpt, de toetsen van citrusvruchten en nuances van noten zorgen voor een knisperige wijn met hints van tropisch fruit. Een aangenaam boeket van de wijn zorgt voor een lange, smakelijke nadronk.

Oude Molen Chenin Blanc
Witte wijn, vol met aroma's van tropische vruchten zoals ananas. De ideale bodemcondities zorgen ervoor dat een lekkere Chenin Blanc wijn is, prima voor feestjes en dagelijks genieten.

Angels Tears Sauvignon Blanc
Een fruitige, droge wijn van de Grande Provence wijngaard. Deze wijn werd speciaal door hen ontwikkeld om een kwalitatieve wijn aan te bieden uit de Estate maar aan een zeer concurrentiële prijs.

Angels Tears Sauvignon Blanc (ook met de halfzoete Muscat mogelijk):
Een fruitige, droge wijn van de Grande Provence wijngaard. Deze wijn werd speciaal door hen ontwikkeld om een kwalitatieve wijn aan te bieden uit de Estate maar aan een zeer concurrentiële prijs. De ideale grond bij Grande Provence zorgt bij deze Sauvignon Blanc voor het typische grassige, krokante tintje met heerlijk verfrissende zuren die noodzakelijk worden geacht bij dit type wijn.

Grande Provence Chenin Blanc Viognier:
Deze mooie blend van Chenin Blanc en Viognier onthult een intens aroma van peche, kruiden en een vleugje gist. In de mond is dit een zeer volle wijn met noties van gedroogde abrikozen en crème.
Een lange, droge afdronk maken deze blend perfect in balans.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen