Proefpakket Hartenberg

Hartenberg Wine Estate is één van de oudste wijndomeinen in Zuid-Afrika en is opgericht in 1692. Tot voor kort voerden ze hun wijnen niet uit en verkochten ze al hun wijnen in Zuid-Afrika zelf. ...Meer informatie

In dit pakket:

Hartenberg Doorkeeper Shiraz
Hartenberg Riesling
Hartenberg Occasional Unwooded Chardonnay
Hartenberg Chardonnay
Hartenberg Sauvignon Blanc
Hartenberg Cabernet Sauvignon
Hartenberg Merlot
Hartenberg Shiraz


Hartenberg Doorkeeper Shiraz

Een mooie expressie wat Hartenberg kan doen met een nog zeer jong aangeplante shiraz druif. In het glas zien we een doordringende diep rood-zwarte kleur. De tannines zijn jong en zacht meer geven toch al een heel gebalanceerde structuur.

Hartenberg Riesling
Riesling, één van de nobelste wijnrassen ter wereld. Wist u dat de riesling de kleinste wijndruif ter wereld is. De intense florale geur en concentratie toont dit dan ook aan.
In het aroma vinden we een rijk bouquet terug van kruiden en rijp fruit.

Hartenberg Occassional Unwooded Chardonnay
Een heldere Chardonnay wijn, met aroma's van verse citrusvruchten met een knisperige complex bouquet met een mooie gelaagdheid. De druiven voor deze wijn werden 's ochtends geplukt, zodat de meest primaire smaken in de wijn terecht kwamen.

Hartenberg Chardonnay
Alle druiven worden met de hand geplukt en dit enkel op het moment wanneer ze volledig rijp zijn. Men plukt hier dus niet alle druiven op één dag maar verspreid over zeven dagen zodat alle druiven de optimale rijpheid hebben.

Hartenberg Sauvignon Blanc
In het glas zien we een strogele kleur met groene schitteringen. Het aroma is intens grassig met tropische vruchten, lychee en witte bloemen. Het palet is heel zuiver en knisperig met voldoende kracht en rondeur met een crèmige lange afdronk.

Hartenberg Cabernet Sauvignon
Een diep zwart-rode kleur vinden we terug in het glas met aroma’s van truffel, een vleugje van een typische mosgrond vanuit het bos en toetsen van een dure sigaar. We ontdekken smaken van rode en zwarte bessen, vanille-eiken toetsen.

Hartenberg Merlot
Met deze wijn won wijnmarker Carl Schultz van Hartenberg in 2005 de trofee van beste merlot ter wereld.
Een zijdezachte en elegante wijn met enorme aroma’s in het glas. Verwacht je aan een explosie van zwarte bramen en jong, rood fruit.

Hartenberg Shiraz
Shiraz, de variëteit die Hartenberg beroemd maakte. Dit is 1 van de absolute topwijnen van het wijndomein en tevens ook van Zuid-Afrika! 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen