Proefpakket Cabernet Sauvignon 6 flessen

De Cabernet Sauvignon is een blauwe druivensoort waarmee over de hele wereld heerlijke rode wijnen worden gemaakt. De smaken kunnen per land en regio enorm verschillen maar de overeenkomst is telkens de aanwezigheid van rood fruit en een vleugje krui... ...Meer informatie

Dit pakket omvat volgende wijnen:

Camina Cabernet Sauvignon
Casas Patronales Privada Reserava Cabernet Sauvignon
Peter Lehmann Shiraz Cabernet
Overgaauw Cabernet Sauvignon
Drie Gewels Cabernet Sauvignon
Louisvale Dominique

Camina Cabernet Sauvignon

Mooie, intense robijnrode kleur. Wijn met veel fruitige aroma's, met noties van zwarte bes en een kruidige finish. Dit is een wijn die prima in balans is, met een fijne afdronk.

Casas Patronales Privada Reserava Cabernet Sauvignon
Robijnrode wijn met complexe aroma’s van gedroogd zwart fruit, noten en hints van kruiden met een vleugje eikenhout. Hemelse afdronk door rijpe tannines en perfecte balans. Een wijn die je zeker eens moet proeven.

Peter Lehmann Shiraz Cabernet Sauvignon
Deze blend van Shiraz en Cabernet Sauvignon is een typische, zwoele rode Australische wijn. De wijn kreeg een houtrijping van een paar maanden waardoor de structuur die van een zeer aromatische en rijpe wijn is.

Overgaauw Cabernet Sauvignon
Dit is een klassieke, elegante ‘Stellenbosch Kloof’ Cabernet Sauvignon. Een dieprode kleur en enorme intensiteit vinden we terug in het glas. Zeer complex wijn die altijd zijn mannetje staat met de nodige finesse. 

Drie Gewels Cabernet Sauvignon
Een overheerlijke Cabernet Sauvignon met klassieke aroma's van zwarte bessen en hints van cederhout, wat leidt tot een goed gestructureerde, rijke smaak.

Louisvale Dominique
Schitterende rode wijn uit Stellenbosch. Klassieke stijl met een Zuid-Afrikaanse toets. De Merlot druif geeft veel fruit aan deze wijn en de Cabernet Sauvignon de kracht. Rijkelijke smaak en een immens lange afdronk met verfijnde tannines.

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen