Proefpakket Biologische wijnen

Biologische wijnbouw is gebaseerd op volgende elementen; de valorisatie van de bodem, het respect van de natuurlijke biotoop door uitsluitend natuurlijke middelen te gebruiken, deze middelen te gebruiken op het meest natuurlijke moment van het jaar e... ...Meer informatie

In dit pakket:

Casas Patronales Trivarietal Syrah - Malbec - Viognier
Casas Patronales Trivarietal Blanco
Purato Nero d'Avola 
Purato Cataratto Pinot Grigio
Alain Jaume Reserve Grand Veneur Blanc
Alain Jaume Reserve Grand Veneur Rouge

Casas Patronales Trivarietal Syrah - Malbec - Viognier
Bij Casas Patronales hebben ze een zeer goed gevoel voor kwaliteit en respect voor hun grondstoffen. Deze blend van Syrah, Malbec en Viognier, waarbij de fruitige expressie u direct tegemoet komen, is een perfect gebalanceerde wijn vol aroma's.

Casas Patronales Trivarietal Blanco
Deze wijn, bestaand uit een blend van 3 druivensoorten namelijk Sauvignon Blanc, Riesling en Gewürztraminer. Het resultaat is een wijn die levendig, fris en vol fruitige expressies is. Een goed gebalanceerde wijn die je zintuigen zal bespelen.

Purato Nero d'Avola 
Dit is de beroemdste rode wijn uit Sicilië, Nero d'Avola. Deze druivensoort heerst hier en levert enorm lekkere wijnen. Deze wijn heeft een prachtige structuur en verschillende geuren van donker fruit zoals braam, pruimen en bosbessen.

Purato Cataratto Pinot Grigio
Het huwelijk tussen deze twee druivensoorten in schitterend. Een bouquet intense aroma's van citrus en exotisch fruit. De smaak is rond en fruitig met een frisse afdronk die aangenaam in de mond blijft hangen. Schitterende biologische wijn.

Alain Jaume Reserve Grand Veneur Blanc
Prachtig heldere lichtgele wijn met gouden schittering. In de neus ontdekt u primaire aroma's van bloemen en exotisch fruit, die in de mond verder zetten met smaken van witte perzikken. In de afdronk komt een speelse nervositeit opzetten. 

Alain Jaume Reserve Grand Veneur Rouge
Sappige, karakteristieke Rhône met een super prijs-kwaliteit verhouding. Een zeer goede wijn waarbij de jonge paarsrode kleur een voorschot geeft op het rijke aroma van vers en kruidig zwart fruit. Schitterende afdronk en lange finale.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen