Proefbox Krachtig Rood

Met vol bedoelen we dat je een mondvullend gevoel hebt. Rijk wil zeggen rijk aan verschillende aroma’s, geuren en smaken. En een intense wijn is (zeer) expressief. En als de wijn zijn vele geheimen slechts stukje bij beetje prijsgeeft nadat de wijn al min ...Meer informatie

In deze wijnbox zitten altijd 4 krachtige rode wijnen. De prijs van 46 euro is inclusief gratis verzending.
De wijnbox is een mooie doos voor 4 flessen en dat maakt dit ook een leuk geschenk. Laat ons gerust een persoonlijke boodschap toevoegen. 

Een krachtige wijn is vol, rijk en intens en complex van smaak met een lange afdronk.

Met vol bedoelen we dat je een mondvullend gevoel hebt. Rijk wil zeggen rijk aan verschillende aroma’s, geuren en smaken. En een intense wijn is (zeer) expressief. En als de wijn zijn vele geheimen slechts stukje bij beetje prijsgeeft nadat de wijn al minuten in het glas is, spreken we over een complexe wijn. Aan de basis hiervan liggen secundaire (vinificatieproces, vatrijping) en tertiaire (veroudering) aroma’s.

Dit type wijnen heeft vaak - niet altijd – een intense donkerrode soms bruinrode kleur. Vaak hebben ze een breed scala aan geuren van rijp fruit, kruiden, specerijen, hout, vanille en tertiaire geuren zoals leer en tabak.

Een aantal voorbeelden van zo’n kleppers zijn Italiaanse klassebakken Barolo en Brunello, Bordelese Grands Crus Classé, Crus uit de Bourgogne. Maar evenzeer stevige knapen zoals Argentijnse Malbec, Chileense Carmenère, Zuid-Afrikaanse Pinotage, Spaanse Ribera del Duero, Californische Zinfandel of een fikse Cabernet Sauvignon.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen