Oude Werf Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc, is de meest geteelde druivensoort in Zuid-Afrika. De grondstructuur, temperatuur en koelere nachten in Stellenbosch zorgen ervoor dat deze wijn een mooi fruitig palet heeft en dat de zuurtjes in de Sauvignon Blanc mooi gerond worden.... ...Meer informatie

Hoe proeft deze Zuid Afrikaanse witte wijn:

Sauvignon Blanc, is de meest geteelde druivensoort in Zuid-Afrika. De grondstructuur, temperatuur en koelere nachten in Stellenbosch zorgen ervoor dat deze wijn een mooi fruitig palet heeft en dat de zuurtjes in de Sauvignon Blanc mooi gerond worden. Aroma's van exotisch fruit, abrikozen en perziken nemen de bovenhand en zorgen voor de perfecte balans in deze wijn.

Druivenras:

100% Sauvignon Blanc

Lekker bij deze wite wijn:

Een ideale begeleider bij schelpdieren, visgerechten en vleesgerechten met romige sauzen.

Over de wijnstreek:

De Zuid-Afrikaanse wijnen van Oude Werf zijn al jarenlang ontzettend populair onder onze trouwe klanten. Dit is ook niet gek, aangezien deze estate het ongelooflijk rijke smaakpalet van dit prachtige wijnland als geen ander weergeeft.

De wijnen afkomstig uit dit gebied hebben allen een kenmerkende smaak en verschillende variëteiten op het gebied van smaak en finesse. Het warme klimaat speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de druiven.

Alle verschillende terroirs zijn veelal rijkelijk aan voedingsstoffen. De uitstekende kennis die men de afgelopen jaren heeft opgebouwd in dit schitterende wijnland, maakt dat men nu reeds jaren kan genieten van schitterende en kwalitatieve wijnen als de “Oude Werf”

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Tom Verlinden Geplaatst op 4 Januari 2018 at 15:12

Lekker wijntje voor zijn scherpe prijs!


Sarah Schrauben Geplaatst op 6 April 2017 at 14:22

Deze wijn leren kennen tijdens een proeverij van hun sommelier, ik vond deze erg lekker.


4 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen