Oude Werf Pinotage

De Pinotagedruif is natuurlijk de referentiedruif van Zuid-Afrika en dat proeft u ook. Dit is een wijn met een heldere robijnrode kleur en sappige aroma’s van braambessen, kersen, rood fruit en kruiden. We proeven een toegankelijke rode wijn. ...Meer informatie

Hoe proeft deze Zuid Afrikaanse Pinotage wijn:

De Pinotagedruif is natuurlijk de referentiedruif van Zuid-Afrika en dat proeft u ook. Dit is een wijn met een heldere robijnrode kleur en sappige aroma’s van braambessen, kersen, rood fruit en kruiden. We proeven een toegankelijke rode wijn vol met sappig rood fruit, heel rijpe tannines in de afdronk wat hem heel smooth en easy maakt.

De beste bodem, de ideale groeicondities in de kustregio. Gecontroleerde temperatuur voor behoud van sappigheid in druiven. Druiven worden omringd met liefde en wijnen worden gemaakt met veel zorg. Dat proef je in deze wijn, een fijne Zuid-Afrikaanse wijn die meer dan lekker is.

Druivenras:

100% Pinotage

Lekker bij deze rode wijn:

Rode vleesgerechten, carpaccio, ovenschotels, charcuterie, tapas en uiteraard voor uw feestjes.

Over de wijnstreek:

De Zuid-Afrikaanse wijnen van Oude Werf zijn al jarenlang ontzettend populair onder onze trouwe klanten. Dit is ook niet gek, aangezien deze estate het ongelooflijk rijke smaakpalet van dit prachtige wijnland als geen ander weergeeft.

De wijnen afkomstig uit dit gebied hebben allen een kenmerkende smaak en verschillende variëteiten op het gebied van smaak en finesse. Het warme klimaat speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de druiven.

Alle verschillende terroirs zijn veelal rijkelijk aan voedingsstoffen. De uitstekende kennis die men de afgelopen jaren heeft opgebouwd in dit schitterende wijnland, maakt dat men nu reeds jaren kan genieten van schitterende en kwalitatieve wijnen als de “Oude Werf”

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Erik Geplaatst op 18 Juni 2017 at 19:37

Prijs/kwaliteit is dit een toppertje! Zelden vind je zo'n fluweelzachte rode wijn vol smaken van rood fruit voor een prijs onder de 5 euro! Deze Zuid-Afrikaanse heeft alles! Perfect voor een diner met veel vlees, een BBQ, enz...


An Bogaerts Geplaatst op 15 Juni 2017 at 12:17

Lekkere zuid-afrikaanse pinotage wijn. Ging goed bij de verschillende tapas die we voorzien hadden


Didier Geplaatst op 6 Juli 2016 at 16:04

Een leuke Pinotage wijn, voor een goede prijs. Ben blij deze te hebben ontdekt


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen