Oude Werf Pinotage Rosé

Prachtige zalmroze kleur met verfrissende aroma’s van kersen, bessen, aardbeien en zachte snoepjes. In de smaak komen de aardbeien mooi opzetten, heerlijk verfrissend en plezierig om zo van te genieten. ...Meer informatie

Hoe proeft deze Zuid Afrikaanse wijn:

Prachtige zalmroze kleur met verfrissende aroma’s van kersen, bessen, aardbeien en zachte snoepjes. In de smaak komen de aardbeien mooi opzetten, heerlijk verfrissend en plezierig om zo van te genieten.

De beste bodem, de ideale groeicondities in de kustregio. Gecontroleerde temperatuur voor het behoud van de fruitigheid in de wijn. De druiven worden omringd met liefde en zijn gemaakt met zorg. Dat proef je in deze wijn, een fijne Zuid-Afrikaanse wijn die meer dan gewoon lekker is.

Druivenras:

100% Pinotage

Lekker bij deze rosé wijn:

Zeker te genieten bij een aperitief, op het terras, bij hapjes en salades.

Over de Wijnstreek:

De Zuid-Afrikaanse wijnen van Oude Werf zijn al jarenlang ontzettend populair onder onze trouwe klanten. Dit is ook niet gek, aangezien deze estate het ongelooflijk rijke smaakpalet van dit prachtige wijnland als geen ander weergeeft.

De wijnen afkomstig uit dit gebied hebben allen een kenmerkende smaak en verschillende variëteiten op het gebied van smaak en finesse. Het warme klimaat speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de druiven.

Alle verschillende terroirs zijn veelal rijkelijk aan voedingsstoffen. De uitstekende kennis die men de afgelopen jaren heeft opgebouwd in dit schitterende wijnland, maakt dat men nu reeds jaren kan genieten van schitterende en kwalitatieve wijnen als de “Oude Werf”

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Karin Geplaatst op 6 Juli 2016 at 16:03

Een rosewijn met een zeer lichte kleur, drink normaal gezien wat 'rozigere' wijnen, maar wel een hele fijne.


Sommelier D. Geplaatst op 30 April 2015 at 12:40

Mooie kleur. Zeer toegankelijke rosé zonder complexen. Licht en elegant van smaak met een hint van snoep en grenadine. Valt in de smaak bij het vrouwelijk publiek.


Marc Geplaatst op 24 April 2015 at 16:50

We hebben onlangs een aantal verschillende rose wijnen gekocht bij jullie. Deze vonden we qua prijs/kwaliteit de allerbeste.


4.35 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen