Oude Werf Chenin Blanc

Lekkere witte wijn van onder de Zuid-Afrikaanse zon, vol met tropische vruchten, heel plezierige toets van ananas. Dit geeft hem zijn eigen karakter. Deze wijn groeit in ideale condities en op de perfecte bodem voor de Chenin Blanc. ...Meer informatie

Hoe proeft deze Zuid-Afrikaanse wijn:

Druiven worden geselecteerd uit eersteklas wijngaarden in de regio Agter Paarl, in dit geval steeds met een lage opbrengst om deze kwaliteit en stijl te produceren.

Lekkere witte wijn van onder de Zuid-Afrikaanse zon, vol met tropische vruchten, een heel plezierige toets van ananas geeft hem zijn eigen karakter. Deze wijn groeit in ideale condities en op de perfecte bodem voor de Chenin Blanc. Dat proef je in deze fijne, heerlijke witte wijn.

Druivenras:

100% Chenin Blanc.

Lekker bij deze witte wijn:

Aperitief, salades, pasta, tapas, feest, mooi om zo van te genieten.

Over de wijnstreek:

De Zuid-Afrikaanse wijnen van Oude Werf zijn al jarenlang ontzettend populair onder onze trouwe klanten. Dit is ook niet gek, aangezien deze estate het ongelooflijk rijke smaakpalet van dit prachtige wijnland als geen ander weergeeft.

De wijnen afkomstig uit dit gebied hebben allen een kenmerkende smaak en verschillende variëteiten op het gebied van smaak en finesse. Het warme klimaat speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de druiven.

Alle verschillende terroirs zijn veelal rijkelijk aan voedingsstoffen. De uitstekende kennis die men de afgelopen jaren heeft opgebouwd in dit schitterende wijnland, maakt dat men nu reeds jaren kan genieten van schitterende en kwalitatieve wijnen als de “Oude Werf”.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Bart Geplaatst op 31 Oktober 2014 at 11:24

Lekkere Zuid Afrikaanse wijn. De chardonnay wijn van Cape Bridge vind ik helemaal super.


Nathalie De Groote Geplaatst op 1 Oktober 2014 at 13:27

We hadden deze chenin blanc besteld voor het lentefeest van onze dochter, dus ineens in een wat groter aantal. Dit is een zeer aangename wijn om te drinken, we waren ook zeer content van de service. Bedankt hiervoor!


3.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen