Oude Molen Chenin Blanc

Witte wijn, vol met aroma's van tropische vruchten zoals ananas. De ideale bodemcondities zorgen ervoor dat een lekkere Chenin Blanc wijn is, prima voor feestjes en dagelijks genieten. ...Meer informatie

Proefnotities van deze Zuid-Afrikaanse wijn:

Deze wijn, afkomstig uit de Paarl regio, wordt telkens gemaakt met druiven van wijngaarden met een lage opbrengst. Op deze manier kan er telkens in dezelfde stijl en kwaliteit wijn geproduceerd worden. 

Witte wijn, vol met aroma's van tropische vruchten zoals ananas. De ideale bodemcondities zorgen ervoor dat een lekkere Chenin Blanc wijn is, prima voor feestjes en dagelijks genieten. 

Druivenras:

100% Chenin Blanc.

Lekker bij deze witte wijn:

Aperitief, salades, pasta, tapas, feest, mooi om zo van te genieten.

Over de Wijnstreek:

In Paarl heerst een mediterraan klimaat met hete, droge zomers en vochtige winters. De gemiddelde temperatuur in december tot maart ligt met 22,5 graden celcius zo’n 2 graden hoger dan in Stellenbosch. Maritieme invloeden zijn hier nauwelijks van betekenis. Deze natuurlijke omstandigheden komen ook tot uitdrukking in het karakter van de wijnen, die vaak meer volume en kracht en minder vaak de elegantie en fijne natuurlijke zuurheid van de meer gematigde luchtstreken bezitten.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Jan & San Geplaatst op 20 Oktober 2017 at 08:29

Heel lekker wijntje met de typische Chenin Blanc smaak dat zich perfect leent voor dagdagelijkse gerechten.


Isabel Geplaatst op 7 Maart 2016 at 12:02

We hebben deze nieuwe wijn gratis ontvangen om te proberen, omdat we vaak bestellen en veel wit drinken. We waren zeer content en gaan deze nog bestellen.


4 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen