Oude Molen Cabernet Sauvignon - Shiraz

Mooie toegankelijke en fruitige wijn met veel aroma's van onder andere braambessen, kersen, rood fruit en kruiden. Fijne zachte afdronk en met rijpe tannines. ...Meer informatie

Proefnotities van deze Zuid-Afrikaanse wijn:

Mooie toegankelijke en fruitige wijn met veel aroma's van onder andere braambessen, kersen, rood fruit en kruiden. Fijne zachte afdronk en met rijpe tannines. 

De beste bodem, de ideale groeicondities in de kustregio. Gecontroleerde temperatuur voor behoud van sappigheid in druiven. Druiven worden omringd met liefde en wijnen worden gemaakt met veel zorg. Dat proef je in deze wijn, een fijne Zuid-Afrikaanse wijn die meer dan lekker is.

Druivenras:

60% Cabernet Sauvignon – 40% Shiraz

Lekker bij deze rode wijn:

Rode vleesgerechten, carpaccio, ovenschotels, charcuterie, tapas en uiteraard voor uw feestjes.

Over de Wijnstreek:

In Paarl heerst een mediterraan klimaat met hete, droge zomers en vochtige winters. De gemiddelde temperatuur in december tot maart ligt met 22,5 graden celcius zo’n 2 graden hoger dan in Stellenbosch. Maritieme invloeden zijn hier nauwelijks van betekenis. Deze natuurlijke omstandigheden komen ook tot uitdrukking in het karakter van de wijnen, die vaak meer volume en kracht en minder vaak de elegantie en fijne natuurlijke zuurheid van de meer gematigde luchtstreken bezitten.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


W. Baay Geplaatst op 26 April 2017 at 09:38

Lekkere bite, prettige tannines, goede, medium lange afdronk, een prettige doordrinker.


anoniem Geplaatst op 21 Juni 2016 at 11:09

een stevige, toegankelijke wijn met karakter, waarin het fruit en de kruiden goed waarneembaar zijn; een fijne afdronk.


4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen