Oude Heerengracht Town Square

Deze Pinotage heeft een mooie dieprode en intense kleur. We ruiken mooi rijp fruit met bramen en gestoofde pruimen, zwarte peper, eucalyptus en zelfs een klein beetje "verbrand rubber" wat zo typisch is voor een Pinotage.  In de mond komt zijn volle, zach ...Meer informatie

Smaakprofiel van deze rode Oude Heerengracht

Deze Pinotage heeft een mooie dieprode en intense kleur. We ruiken mooi rijp fruit met bramen en gestoofde pruimen, zwarte peper, eucalyptus en zelfs een klein beetje "verbrand rubber" wat zo typisch is voor een Pinotage.  In de mond komt zijn volle, zachte en ronde smaak goed tot uiting. Het geheel wordt vervolledigd door een krachtige en lange afdronk. Lekker.

Druivensoorten:

Pinotage

 

Lekker bij deze Zuid-Afrikaanse rode wijn:

Stevige knaap om bij rood vlees te serveren. BBQ, maar ook gegrild vlees in het algemeen, steak, T-bone, varkenshaasje, enzovoort. 

 

Over wijnhuis Oude Heerengracht:

Oude Heerengracht, het populair wijnhuis dat gevestigd is in de Franschhoek Vallei. Deze regio is bekend omwille van zijn Groot Drakenstijn gebergte. Het gebergte heeft een gunstige invloed op het produceren van kwaliteitswijnen omdat het de wijngaarden beschermt. Passie en innovatie gaan hand in hand samen op dit prachtig Estate. Strenge selectie en enkel de beste druiven uit de regio worden gebruikt voor hun wijn.

Hypermoderne temperatuurcontrole wordt ingeschakeld om zorgvuldig te waken over het behoud van het fris en fruitig karakter in de wijntjes. De inspanningen zeggen veel over de kwaliteit die ze bieden. Het zijn dan ook stuk voor stuk fantastische wijnen die ze aanbieden tegen een zachte prijs. Deze wijntjes schitteren altijd dankzij hun soepelheid en het mooie fruit in de wijnen. Dat is ook een van de redenen waarom Oude Heerengracht zo populair is en door iedereen geliefd.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen