Oude Heerengracht Kaapse Rooi

Smaakvolle rode wijn van het bekende Oude Heerengracht wijnhuis. Veel rood fruit in de aroma's en dit proeven we in de wijn ook. De tannines zijn zacht en aangenaam met een ronde en smakelijke afdronk. ...Meer informatie

Smaakprofiel van deze rode Oude Heerengracht

Deze wijn stelt een bouquet aroma's tentoon van vooral rood fruit en een lichte kruidentoets. De smaak is heel zacht en soepel, dit gaat verder tot de afdronk waar de fijne tannines komen opzetten. Een heel populaire wijn in België en Nederland en terecht, hoge kwaliteit voor een aangename prijs.

Druivensoorten:

Cinault, Ruby Cabernet (kruising tussen Cabernet Sauvignon en Carignan).

Lekker bij deze Zuid-Afrikaanse rode wijn:

Pasta, dagelijkse gerechten, barbecue, grill en wijn op feestje om zo te genieten. 

Over wijnhuis Oude Heerengracht:

Oude Heerengracht, het populair wijnhuis dat gevestigd is in de Franschhoek Vallei. Deze regio is bekend omwille van zijn Groot Drakenstijn gebergte. Het gebergte heeft een gunstige invloed op het produceren van kwaliteitswijnen omdat het de wijngaarden beschermt. Passie en innovatie gaan hand in hand samen op dit prachtig Estate. Strenge selectie en enkel de beste druiven uit de regio worden gebruikt voor hun wijn.

Hypermoderne temperatuurcontrole wordt ingeschakeld om zorgvuldig te waken over het behoud van het fris en fruitig karakter in de wijntjes. De inspanningen zeggen veel over de kwaliteit die ze bieden. Het zijn dan ook stuk voor stuk fantastische wijnen die ze aanbieden tegen een zachte prijs. Deze wijntjes schitteren altijd dankzij hun soepelheid en het mooie fruit in de wijnen. Dat is ook een van de redenen waarom Oude Heerengracht zo populair is en door iedereen geliefd.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen