Oude Heerengracht Blanc de Noir

Uitermate smaakvolle Zuid-Afrikaanse rosé. Mooi zacht van smaak met veel aanwezig fruit zoals kersen maar ook banaan. Er is een fijne mildheid in deze wijn, zonder dat deze uitermate droog is. ...Meer informatie

Smaakprofiel van deze Zuid-Afrikaanse rosé:

Uitermate smaakvolle Zuid-Afrikaanse rosé. Mooi zacht van smaak met veel aanwezig fruit zoals kersen maar ook banaan. Er is een fijne mildheid in deze wijn, zonder dat deze uitermate droog is.

 

Druivensoort:

Pinotage

 

Lekker bij deze wijn:

Lekker bij een stukje kip, maar ook prima bij Aziatische gerechten, salades en een zomerse BBQ. 

 

Over wijnhuis Oude Heerengracht:

Oude Heerengracht, het populair wijnhuis dat gevestigd is in de Franschhoek Vallei. Deze regio is bekend omwille van zijn Groot Drakenstijn gebergte. Het gebergte heeft een gunstige invloed op het produceren van kwaliteitswijnen omdat het de wijngaarden beschermt. Passie en innovatie gaan hand in hand samen op dit prachtig Estate. Strenge selectie en enkel de beste druiven uit de regio worden gebruikt voor hun wijn.

Hypermoderne temperatuurcontrole wordt ingeschakeld om zorgvuldig te waken over het behoud van het fris en fruitig karakter in de wijntjes. De inspanningen zeggen veel over de kwaliteit die ze bieden. Het zijn dan ook stuk voor stuk fantastische wijnen die ze aanbieden tegen een zachte prijs. Deze wijntjes schitteren altijd dankzij hun soepelheid en het mooie fruit in de wijnen. Dat is ook een van de redenen waarom Oude Heerengracht zo populair is en door iedereen geliefd.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen