Mount Riley Sauvignon Blanc

Mooie strogele kleur met groene schitteringen. Zoals te verwachten is van een Sauvignon Blanc uit deze regio zijn er een gelaagdheid qua aroma's. In deze wijn ontdekt uit uitbundige aroma's van limoen zeste, kruisbes maar ook zwarte aalbes en een kruidenm ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Sauvignon Blanc:

Mooie strogele kleur met groene schitteringen. Zoals te verwachten is van een Sauvignon Blanc uit deze regio zijn er een gelaagdheid qua aroma's. In deze wijn ontdekt uit uitbundige aroma's van limoen zeste, kruisbes maar ook zwarte aalbes en een kruidenmelange.

Qua body en smaken worden deze aroma's voortgezet om te eindigen in een knisperfrisse, delicate aciditeit. 

Druivenras:

100% Sauvignon Blanc

 

Gastronomie:

Heerlijk om zo van te genieten. In combinatie met eten raden we aan om te kiezen voor vis, schaal- en schelpdieren, gerookte vis, een frisse salades of gegrilde groentes. 

 

Over de wijnstreek Malborough:

De klei-achtige heuvels en het frisse klimaat in deze streek zorgen voor wijnen met uitgesproken maar delicate smaken.

 

Over het wijnhuis Mount Riley:

Dit is een klein familiebedrijf waarbij vrijgeestigheid en onafhankelijkheid heel belangrijk is. Bij iedere van hun wijn streven ze ernaar om een subliem mogelijk eindproduct neer te zetten. Het assortiment is wat breder dan enkel de Sauvignon Blanc en Pinot Noir die we aanbieden maar het is juist voor deze wijnen dat Malborough gekend is. Het klimaat zorgt voor uitermate frisse wijnen, met complexe en gelaagde aroma's. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen