Miguel Torres Finca Chardonnay

Fijne Chileense Chardonnay die goed in balans is. Geniet van geurend rijp fruit zoals peren, perzik, ananas met achteraan wat geroosterde hazelnoten en vanille. Deze laatste aroma's zijn er uiteraard vanwege de kortstondige houtrijping. De aroma's zetten ...Meer informatie

Proefnotities van deze Chileens schuimwijn:

Fijne Chileense Chardonnay die goed in balans is. Geniet van geurend rijp fruit zoals peren, perzik, ananas met achteraan wat geroosterde hazelnoten en vanille. Deze laatste aroma's zijn er uiteraard vanwege de kortstondige houtrijping. De aroma's zetten zich mooi verder in de smaken. De afdronk is vol maar verfijnd zacht.

 

Druivenras:

100% Chardonnay

 

Lekker bij deze wijn:

Prima om zo te drinken, maar ook fijn gezelschap bij vis zoals slibtongetjes, wat hapjes en schaal & schelpdieren.

 

Over wijnhuis Miguel Torres: 

In een periode van 'slechts' 30 jaar heeft de Chileense familie Torres, met Miguel als grondlegger, zich aan de top van de wijnwereld gebracht. Ondertussen hebben zij een aanwezigheid in maar liefst 100 landen en produceren ze enkel hoogstaande wijnen, in allerlei prijsklassen. 
Alle wijnen worden Fair Trade gemaakt want je kunt enkel over een lange periode hoogstaande wijnen maken als je respect hebt voor de dingen waar je mee samenwerkt, van de grond, de druiven en zeker ook de mensen waar je mee werkt.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen