McGuigan Pinot Grigio

Dit is een verfrissende witte wijn met een zachte citrusneus, een  klein beetje vuursteen, peer en honingtoetsen. Een zachte smaak met verschillende soorten aroma's van peer, groene appel en passievrucht, wat honing en een zuivere citrusafdronk, net zoals ...Meer informatie

Hoe proeft deze Australische witte wijn:

Dit is een verfrissende witte wijn met een zachte citrusneus, een  klein beetje vuursteen, peer en honingtoetsen. Een zachte smaak met verschillende soorten aroma's van peer, groene appel en passievrucht, wat honing en een zuivere citrusafdronk, net zoals Pinot Grigio hoort te zijn. 

 

Druivenras:

100% Pinot Grigio

 

Lekker bij deze witte wijn:

Pinot Grigio is de perfecte aanvulling op verse zeevruchten, gegrilde vis, wit vlees of zelfs Thaise gerechten.

 

Over wijnhuis McGuigan: 

Al vier generaties lang wordt er door de familie Mc Guigan Down Under wijn verbouwd, hetgeen vandaag de dag uitgegroeid is tot een heus wijnimperium. Maar ondanks de grootte van dit bedrijf, is  hun passie en compromisloze toewijding om de beste Australische wijnen te maken niet verminderd. Dat wordt weerspiegeld in de talloze wijnprijzen die ze wereldwijd al in de wacht sleepten.

Huidige wijnmaker Neil Mc Guigan kreeg meermaals de titel van “beste witte wijnmaker”. In 2017 ontving McGuigan in totaal 595 trofeeën en medailles, waaronder 22 trofeeën; 159 gouden en 184 zilveren medailles. In 2016 werd McGuigan Wines viermaal uitgeroepen tot Internationale Wijnmaker van het Jaar bij de prestigieuze International Wine & Spirits Competition (IWSC) in Londen. Niet slecht, me dunkt.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen