Mc Williams Sunstone Chardonnay

Een licht tot halfzware fruitige Chardonnay. Aroma’s van geurig fruit zoals witte perzik, nectarines en hinten van citrus worden mooi gecombineerd met romige nuances van vanille en eik. De smaak is levendig en de afdronk is lang en fris. ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Australische Chardonnay:

Een licht tot halfzware fruitige Chardonnay. Aroma’s van geurig fruit zoals witte perzik, nectarines en hinten van citrus worden mooi gecombineerd met romige nuances van vanille en eik. De smaak is levendig en de afdronk is lang en fris.

 

Druivenras:

100% Chardonnay

Gastronomie:

Een Australische Chardonnay is lekker bij alle visgerechten en gevogelte.

Over het wijnhuis MC Williams:

Van origine is dit een Ierse familie die net zoals velen de overtocht hebben gemaakt naar het zonnige Australië. In 1877 werd door Samuel McWilliam de eerste wijnranken aangeplant aan de oevers van de Murray River in New South Wales. Momenteel staat de zesde generatie van deze familie aan het roer en proberen ze telkens, jaar na jaar, een prachtig gamma aantrekkelijke wijnen in de markt te zetten. 
De wijnen zijn typisch Australisch te noemen en ook de zesde generatie is nog steeds even gepassioneerd voor het maken van wijnen als de eerste.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen