Lamblin & Fils Chablis

In het glas een mooie goudgele kleur met groene accenten. Zoals het een goede Chablis betaamt kunt u in deze Chablis mooie aroma's van witte bloemen ontdekken. Verder in de neus fijne en delicate noties van citrus en rijp fruit. ...Meer informatie

Over deze Chablis wijn:

In het glas een mooie goudgele kleur met groene accenten. Zoals het een goede Chablis betaamt kunt u in deze Chablis mooie aroma's van witte bloemen ontdekken. Verder in de neus fijne en delicate noties van citrus en rijp fruit. De smaak van deze Chablis is geweldig, vol van mooi fruit en met een hint van mineralen. Een Chablis van deze kwaliteit kunt u gemakkelijk 7 jaar bewaren. 

Druiven:

100% Chardonnay

Gastronomie:

Geniet van deze Chablis bij visterrines, gerechten met gevogelte, gegrilde of gepocheerde vis. Serveer zeker ook bij asperges, maar ook bij de meer exotische keuken zoals bij curry's, sushi en tandoori. 
Uiteraard ook heerlijk als aperitief en bij diverse kazen. 

Over wijnhuis Maison Lamblin:

Wijnhuis Maison Lamblin zijn echte Chablisspecialisten. In de buurt Auxerre liggen de diverse Chablis wijngaarden waar de eerste wijnstokken al in de 12e eeuw werden geplant. Het wijnhuis dateert van 1938, en produceert al tientallen jaren Chablis met de allerhoogste kwaliteit. U mag terecht zeggen dat hun Chablis voortreffelijk is. 

 

 

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Bossaerts Wim Geplaatst op 16 Februari 2017 at 11:28

Mooie kleur, boeiende aroma's en een minerale, zachte en levendige smaak die ware Chablis moet hebben. Zeker aan te raden.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen