Kennismaking wijnabonnement

Met een kennismakingspakket kunt u de formule van ons wijnabonnement prima uitproberen. Alles is hetzelfde als bij een abonnement, u ontvangt namelijk 4 lekkere wijnen. Uw wijnen worden verpakt in een mooie verpakking en de verzending is gratis. ...Meer informatie

Met een kennismakingspakket kunt u de formule van ons wijnabonnement prima uitproberen.

Alles is hetzelfde als bij een wijnabonnement, u ontvangt namelijk 4 lekkere wijnen. Uw wijnen worden verpakt in een mooie verpakking en dit maakt een kennismakingspakket ook een ideaal geschenk. 

Uiteraard is deze prijs inclusief gratis verzending.

Een wijnabonnement wordt telkens op hetzelfde moment verstuurd. Een kennismakingspakket daarentegen wordt telkens de volgende werkdag na uw bestelling, of op een dag in overleg, geleverd. 

In het kennismakingspakket vindt u uitgebreide informatie over de wijn. Over de smaak, de druivensoort(en), het wijnhuis en de wijnstreek. En uiteraard met gastronomietips bij iedere wijn. Altijd wordt er een passend recept bij één van de wijnen meegeleverd.

Een kennismakingspakket bestaat standaard uit 4 wijnen: twee heerlijke witte wijnen en twee heerlijke rode wijnen. De wijnen voor de diverse formules worden gekozen door onze sommeliers.

Bent u uitgedaagd? Durft u het aan? Schakel dan nu over op een abonnement, wij klinken er graag op met u!

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen