Kamagurka Merlot

Deze Zuid-Afrikaanse Merlot heeft een lekkere volle smaak.
Ontdek een mooie robijnrode kleur en veel aroma's en smaken van pruimen. De afdronk, zoals het een goede Merlot betaamt, is zijdezacht. ...Meer informatie

Hoe proeft deze Zuid Afrikaanse wijn:

Deze Zuid-Afrikaanse Merlot heeft een lekkere volle smaak.
Ontdek een mooie robijnrode kleur en veel aroma's en smaken van pruimen. De afdronk, zoals het een goede Merlot betaamt, is zijdezacht. 
Deze Merlot heeft 6 maanden in kleine eiken vaten gerijpt om deze geweldige smaak te krijgen. 
Door deze houtrijping heeft de wijn een bewaarpotentieel van ongeveer 5 jaar. 

Deze fles is beschikbaar in Magnum formaat (1,5 liter) en is individueel ingepakt. 

Druivenras:

100% Merlot

Wat eten bij deze wijn:

Deze Merlot past goed bij rood vlees, zeker in combinatie met sauzen met een zachtere smaak. Ook altijd een goede combinatie bij een tapasbordje of een kaasplankje.  

 

Over Kamagurka:

Kamagurka werd geboren als Luc Zeebroek in 1956 in Nieuwpoort, aan de Belgische kust, en woont tegenwoordig in Brugge. Als kunstenaar is hij even veelzijdig en multidisciplinair als in de rest van zijn leven. Zowat alles kan dienen als inspiratie voor zijn schilderijen en sculpturen: van kunststromingen en klassieke schilderijen over iconen uit de popcultuur tot zelfs dakramen, een spiegelei of eigen vroeger werk. Een idee voor een schilderij groeit vaak uit tot een hele reeks van kunstwerken, waarbij Kamagurka zowel de mogelijkheden als de grenzen van dit oorspronkelijke idee aftast. Tegelijkertijd is elk werk zeer herkenbaar door die typische, licht absurdistische Kamagurka- toetst. Met veel kleur en humor weet deze kunstenaar de toeschouwer elke keer opnieuw in zijn wondere wereld te doen verdwalen.
 
In Nederland is Kamagurka vooral bekend als cartoonist, door zijn dagelijkse cartoons op de voorpagina van NRC Handelsblad, en als theater- en tv-maker. Maar in Vlaanderen, zijn land van herkomst, rijst zijn ster als kunstschilder. En vooral die andere kant van Kama, als begenadigd surreëel schilder, komt goed tot zijn recht in de tentoonstelling Kamagurka in ’t Echt in het Caermersklooster in Patershol in Gent.
 
 

Over deze wijn:

Wijnmarkt heeft een exclusive samenwerking Kamagurka.
Kamagurka die ook samenwerkt met de Zeeuwse topkok Sergio Herman voor de introductie van zijn Friet Ateliers, heeft voor wijnmarkt.be een exclusief wijnpakket samengesteld.

In 2018 zullen de eerste speciale Zuid-Afrikaanse wijnen worden geïntroduceerd voor zowel de consumenten als relatiegeschenken markt. De wijn is verpakt in unieke Kamagurka verpakking. De Kamagurka wijncollectie 2018 zal in een gelimiteerde oplage op de markt worden gebracht.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen