Kamagurka Chardonnay

Dit is een heerlijke fruitige Chardonnay. Fris van smaak en met toetsen van citrusvruchten en een vleugje noten maakt deze wijn zeer knisperig. Ontdek de fijne, intense smaken.
Geniet van een lange, mooie afdronk. ...Meer informatie

Hoe proeft deze Zuid Afrikaanse Chardonnay wijn:

Dit is een heerlijke fruitige Chardonnay. Fris van smaak en met toetsen van citrusvruchten en een vleugje noten maakt deze wijn zeer knisperig. Ontdek de fijne, intense smaken.
Geniet van een lange, mooie afdronk. 

Deze fles is beschikbaar in Magnum formaat (1,5 liter) en is individueel ingepakt. 

Druivenras:

100% Chardonnay

Wat eten bij deze Chardonnay wijn:

Deze Chardonnay past prima bij pasta's zonder tomatensaus, gerechten met gevogelte en diverse visgerechten. 

Over Kamagurka:

Kamagurka werd geboren als Luc Zeebroek in 1956 in Nieuwpoort, aan de Belgische kust, en woont tegenwoordig in Brugge. Als kunstenaar is hij even veelzijdig en multidisciplinair als in de rest van zijn leven. Zowat alles kan dienen als inspiratie voor zijn schilderijen en sculpturen: van kunststromingen en klassieke schilderijen over iconen uit de popcultuur tot zelfs dakramen, een spiegelei of eigen vroeger werk. Een idee voor een schilderij groeit vaak uit tot een hele reeks van kunstwerken, waarbij Kamagurka zowel de mogelijkheden als de grenzen van dit oorspronkelijke idee aftast. Tegelijkertijd is elk werk zeer herkenbaar door die typische, licht absurdistische Kamagurka- toetst. Met veel kleur en humor weet deze kunstenaar de toeschouwer elke keer opnieuw in zijn wondere wereld te doen verdwalen.
 
In Nederland is Kamagurka vooral bekend als cartoonist, door zijn dagelijkse cartoons op de voorpagina van NRC Handelsblad, en als theater- en tv-maker. Maar in Vlaanderen, zijn land van herkomst, rijst zijn ster als kunstschilder. En vooral die andere kant van Kama, als begenadigd surreëel schilder, komt goed tot zijn recht in de tentoonstelling Kamagurka in ’t Echt in het Caermersklooster in Patershol in Gent.
 
 

Over deze wijn:

Wijnmarkt heeft een exclusive samenwerking Kamagurka.
Kamagurka die ook samenwerkt met de Zeeuwse topkok Sergio Herman voor de introductie van zijn Friet Ateliers, heeft voor wijnmarkt.be een exclusief wijnpakket samengesteld.

In 2018 zullen de eerste speciale Zuid-Afrikaanse wijnen worden geïntroduceerd voor zowel de consumenten als relatiegeschenken markt. De wijn is verpakt in unieke Kamagurka verpakking. De Kamagurka wijncollectie 2018 zal in een gelimiteerde oplage op de markt worden gebracht.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen