Juan de Juanes Chardonnay Macabeo

Een klassevolle, frisse wijn met een typische Spaanse blend van Macabeo en Chardonnay. In de neus veel wit fruit en bloesems, zacht op de tong met een fris noodzakelijk zuurtje in de afdronk. Deze unieke uitgebalanceerde combinatie maakt van deze top... ...Meer informatie

Hoe proeft deze Spaanse witte wijn:

Een klassevolle, frisse wijn met een typische Spaanse blend van Macabeo en Chardonnay. In de neus veel wit fruit en bloesems, zacht op de tong met een fris noodzakelijk zuurtje in de afdronk. Deze unieke uitgebalanceerde combinatie maakt van deze top-cuvée een echte parel in zijn prijsklasse.

Druiven:

Macabeo en Chardonnay

Lekker bij deze wijn:

Geniet van deze wijn bij een lekker stukje varkenvlees, gerechten met volle vis zoals zalm en tonijn, maar zeker ook bij vegetarische gerechten en gevogelte. 

Over het wijnhuis:

Vendimia Bronce maakt wijnen die de nuances van de lokale tradities van de wijnproductie combineert met innovatieve elementen en is één van de grootste en meer moderne wijnhuizen in Spanje. Ze investeren enorm om schitterende wijnen aan heerlijke prijzen te maken. Meer dan 100ha wijngaarden hebben ze in eigen beheer. Enkel de beste druiven gebruiken ze zelf om wijn te maken.

Juan de Juanes, een toonaangevende Renaissance schilder oorspronkelijk uit de Font de la Figuera, geeft zijn naam aan deze vooraanstaande wijn.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Hendrik Geplaatst op 15 Juni 2017 at 12:20

Wit wijntje met frisse smaak. Goed voor zijn prijs


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen