Heaps Good Wine Company The Wayward Cardinal White

Deze wijn is mooi lichtgeel van kleur. Dit is een niet-frequente blend van Pinot Blanc en Chardonnay maar het resultaat is mooi gebalanceerd. De Pinot Blanc brengt een lekkere frisheid waarna vervolgens de Chardonnay het fruit en de wat vettere structuur ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Sloveense wijn :

Deze wijn is mooi lichtgeel van kleur. Dit is een niet-frequente blend van Pinot Blanc en Chardonnay maar het resultaat is mooi gebalanceerd. De Pinot Blanc brengt een lekkere frisheid waarna vervolgens de Chardonnay het fruit en de wat vettere structuur er aan toevoegt. 

 

Druivenras:

Chardonnay & Pinot Blanc

 

Lekker bij deze wijn:

Dit wijntje past goed bij visgerechten met saus.

Over het wijnhuis Heaps Good Wine Company

Dit wijnhuis werd opgericht door Marija en Nick Gee in 2010. Dit is een klein Sloveens familiebedrijf. Zij zijn gelegen in de groene heuvels rond Slovenska Bistrica in de regio van Stajerska in het oosten van Slovenië. Het is een kleine producent en zonder eigen wijngaarden. Er wordt gewerkt met 3 verschillende telers, één in Oplotnica en één in Okoška Gora en één in Ritoznoj. Met de telers wordt heel nauw samengewerkt om alleen de hoogste kwaliteit van de bessen te waarborgen.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen