Heaps Good Wine Company The Wayward Cardinal Pinot Noir

Sappige, fijne, elegante wijn van Pinot Noir & Blaufränkisch. Een beetje getoaste neus. Aroma’s van bessen, wilde aardbeien en frambozen, rozenbottel, hibiscus. Deze wijn kreeg 12 maanden opvoeding op gebruikte vaten, daarna nog eens 3 maanden rust op ino ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Sloveense wijn :

Sappige, fijne, elegante wijn van Pinot Noir & Blaufränkisch. Een beetje getoaste neus. Aroma’s van bessen, wilde aardbeien en frambozen, rozenbottel, hibiscus. Deze wijn kreeg 12 maanden opvoeding op gebruikte vaten, daarna nog eens 3 maanden rust op inox.Druivenras:

100% Pinot Noir


 

Lekker bij deze wijn:

Lichte vleesgerechten en charcuterieschotels.

Over het wijnhuis Heaps Good Wine Company

Dit wijnhuis werd opgericht door Marija en Nick Gee in 2010. Dit is een klein Sloveens familiebedrijf. Zij zijn gelegen in de groene heuvels rond Slovenska Bistrica in de regio van Stajerska in het oosten van Slovenië. Het is een kleine producent en zonder eigen wijngaarden. Er wordt gewerkt met 3 verschillende telers, één in Oplotnica en één in Okoška Gora en één in Ritoznoj. Met de telers wordt heel nauw samengewerkt om alleen de hoogste kwaliteit van de bessen te waarborgen.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen