Hardy's Shiraz/Cabernet Sauvignon

Geniet met dit klein flesje wijn van intense smaken van bosvruchten en kruiden zoals salie en tijm. De stevige tannines geven structuur en worden in evenwicht gehouden door de zoete, vlezige vruchten. ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Australische rode wijn:

Geniet met deze wijn van intense smaken van bosvruchten en kruiden zoals salie en tijm. De stevige tannines geven structuur en worden in evenwicht gehouden door de zoete, vlezige vruchten.
Dit is een klein flesje met een inhoud van 18,7 cl. 

Druivenras:

Shiraz & Cabernet Sauvignon

Gastronomie:

Deze wijn vraagt om een picknickmand, een gezellig moment op het strand of een stukje kaas. 

Over het wijnhuis Hardy's:

Familiebedrijf dat werd opgericht in 1850 inZuid-Australië. Thomas Hardy arriveerde destijds in Devon en vestigde een wijnmakerij op de oevers van de Adelaide rivier. Ondertussen is het een van grootste wijnbedrijven ter wereld. Deze Thomas Hardy was een pionier en had kwaliteit altijd hoog in het vaandel. 

In Bankside, en later bij zijn Vale McLaren bezit Tintara, concentreerde hij zich op kwaliteit en vakmanschap. Tintara moest het centrum van de onderneming worden en was één van de best uitgeruste en geleide wijnmakerijen in Australië. De grote Hardy erfenis van Thomas leeft vandaag de dag voort in de Hardy Wine Company. De kwaliteit, het aroma en het karakter blijven de sluitstenen van zijn eigentijdse wijnen.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Kristel Geplaatst op 10 November 2017 at 13:07

Leuk dat jullie nu ook deze kleine flesjes doen, soms wil je gewoon geen grote fles opendoen en deze zijn makkelijk mee besteld.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen