Geschenkduo Trivarietales

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzonder... ...Meer informatie

Hoe proeft de rode wijn?

Bij Casas Patronales hebben ze een zeer goed gevoel voor kwaliteit en respect voor hun grondstoffen. Deze blend van Syrah, Malbec en Viognier, waarbij de fruitige expressie u direct tegemoet komen, is een perfect gebalanceerde wijn vol aroma's. 
Een intens robijnrode kleur, expressieve wijn met noties van zwart fruit en dulce de leche. Ontdek ook aroma's van abrikoos en zachte toast, geniet van de volle afdronk. 

Het andere mooie aan deze wijn is dat ze gemaakt zijn van lichtere flessen, zodat deze bijdragen aan een lagere carbon footprint. 

Hoe proeft de witte wijn?

Deze wijn, bestaand uit een blend van 3 druivensoorten namelijk Sauvignon Blanc, Riesling en Gewürztraminer. Deze druiven werden zorgvuldig 's ochtends met de hand geplukt om zoveel mogelijk aroma's te omvatten. Het resultaat is een wijn die levendig, fris en vol fruitige expressies is. Een goed gebalanceerde wijn die je zintuigen zal bespelen. 
De wijn is om nu te drinken, maar kan ook nog perfect 2 jaar bewaard blijven. 

Het andere mooie aan deze wijn is dat ze gemaakt zijn van lichtere flessen, zodat deze bijdragen aan een lagere carbon footprint. 


Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen