Geschenkduo Stone Road Sauvignon Blanc Merlot

Louisvale bevindt zich aan de voet van de prachtige bergen te Stellenbosch in het pitoreske en groene Devon Valley. Doorheen de jaren heeft de wijngaard zich geprofileerd als een echte specialist in het maken van verschillende stijlen Chardonnay. Van... ...Meer informatie

Omschrijving van de Stone Road Sauvignon Blanc:

Een typische Sauvignon Blanc uit Stellenbosch. Fris, knisperig in de mond met een mooie structuur. Een goede zuurtegraad zoals het een echte Sauvignon Blanc betaamt. Een lange en sappige afdronk.

Deze wijn is het bewijs dat ze in Zuid-Afrika van deze druivensoort heel lekkere wijn kunnen maken. Een wijn die zeker de concurrentie aangaat met veel Sauvignon Blanc wijnen uit de Loirestreek. Elk bezoek dat we brengen aan het wijnhuis zijn we verrast van de enorm hoge kwaliteit die we daar zien.

Omschrijving van de Stone Road Merlot: 

Voor liefhebbers van Merlot is dit een echte ontdekking! Deze Merlot heeft namelijk een mooie volle smaak, is goed van kleur en zeer toegankelijk van smaak. Vol met aroma's van pruimen, een mooie robijnrode kleur en zijdezachte afdronk. 
Deze Merlot heeft 6 maanden in kleine eiken vaten gerijpt om deze geweldige smaak te krijgen. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen