Geschenkduo Hartenberg Alchemy

Hartenberg Wine Estate is één van de oudste wijndomeinen in Zuid-Afrika en is opgericht in 1692. Tot voor kort voerden ze hun wijnen niet uit en verkochten ze al hun wijnen in Zuid-afrika zelf. We zijn dan ook trots dat we deze trend hebben kunnen do... ...Meer informatie

Wijnomschrijving van de Hartenberg Alchemy Chenin Blanc - Semillon - Sauvignon Blanc:

Deze fantastische blend is gecreëerd door de Chenin Blanc, Sémillon en Sauvignon Blanc druif samen te voegen, van de beste wijngaarden in Stellenbosch. Dit inclusief van ranken bekend voor de allerbeste druiven van Hartenberg. In de mond geeft deze wijn een ware smaaksensatie. De Chenin zorgt voor noties van geurend fruit, de sémillon voor een mooi rond smaakpalet en de Sauvignon Blanc voor een fris, helder zuurtje. 

Wijnomschrijving van de Hartenberg Alchemy Syrah - Mourvèdre - Grenache:

Deze wijn is zwoel en vol met lagen van zoet rood fruit. Een fijn parfum is er te ontdekken in het glas, gevolgd door kruiden. Dit is een mooie gebalanceerde wijn. 
De Syrah druif zorgt voor een stevige basis door de productie op kleiachtig terroir. De Mourvèdre druif geeft de wijnen een zijdezacht gevoel en de Grenache druif zorgt voor de zachte afdronk. 

De wijn heeft 12 maanden in eiken vaten gerijpt. 
 

Hartenberg Wine Estate is één van de oudste wijndomeinen in Zuid-Afrika en is opgericht in 1692. Tot voor kort voerden ze hun wijnen niet uit en verkochten ze al hun wijnen in Zuid-afrika zelf. We zijn dan ook trots dat we deze trend hebben kunnen doorbreken om ook u te kunnen laten genieten van deze alom award-winnende wijnen. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen