Bourgogne Chardonnay - Pinot Noir in geschenkverpakking

Bourgogne is een van 's-werelds meest beroemde wijngebieden en ligt in het oostelijke midden van het Franse land. De Bourgogne is wellicht het meest traditionele gebied van Frankrijk. Het is kleinschaliger dan bijvoorbeeld Bordeaux. Een wijngaard he... ...Meer informatie

Over de Bourgogne Chardonnay:

De wijn heeft een mooie lichte gele kleur, met in de neus vele intense en fruitige aroma's van citrus tot rijp fruit. De afdronk is mooi rond en fris. Deze Chardonnay kunt u prima 2 tot 3 jaar bewaren. 

Over deze Franse rode Bourgogne Pinot Noir:

Een elegante Franse Pinot Noir met een fijne persoonlijkheid en een goede structuur. In de neus ontdekt u veel rood en zwart fruit zoals aardbeien, kersen, zwarte bessen en bosbessen. Het boeket zit boordevol fruit. Zoals de meeste Pinot Noir, drinkt u deze best niet te warm, maar tussen de 12 en 14 graden. 

Wijnstreek Bourgogne:

Bourgogne is een van 's-werelds meest beroemde wijngebieden en ligt in het oostelijke midden van het Franse land. De bourgogne strekt zich uit van de regio Chablis in het noorden tot de omgeving van de stad Lyon in het zuiden en heeft een lengte van zo`n 300 kilometer. De Bourgogne is wellicht het meest traditionele gebied van Frankrijk. Het is kleinschaliger dan bijvoorbeeld Bordeaux. Een wijngaard heeft soms wel tientallen verschillende eigenaars die ieder hun eigen stijl wijn maken. Gecompliceerd en intrigerend tegelijk.

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen