Despierta Tempranillo in geschenkverpakking.

Superzachte doch smaakvolle wijn welke absoluut naar meer smaakt. Primaire aroma's van stuivend rood bosfruit, subtiele tonen van karamel en cassis. ...Meer informatie

Omschrijving van deze Tempranillo wijn:

Superzachte doch smaakvolle wijn welke absoluut naar meer smaakt. Primaire aroma's van stuivend rood bosfruit, subtiele tonen van karamel en cassis.

Heerlijk sappige en jonge wijn voorzien van smaken van rood en zwart fruit. Deze zomerse rode wijn drinkt lekker. Serveer enigszins gekoeld.
Voor de liefhebbers van lekker zachte en sappige wijntjes.

Druivensoort:

100% Tempranillo

Gastronomie:

Lekker als aperitief, bij wit en rood vlees, pasta's, bbq en zachte kazen.

Over Castilla La Mancha:

Castilla-La Mancha is een groot wijngebied dat ten zuiden en ten oosten van de Spaanse hoofdstad Madrid ligt.De omstandigheden voor wijnbouw in deze regio zijn hard. Het hete en droge Castilla-La Mancha staat van oudsher bekend als een bron van lage kwaliteit bulkwijn. Meer dan de helft van de druiven van Spanje worden hier verbouwd. In de afgelopen decennia echter (en vooral sinds 1986, toen Spanje lid van de Europese Unie)  heeft de wijnbouw een revolutie ondergaan die het beeld van wijnen uit Castilla-La Mancha hebben veranderd.

Zowel grote producenten en kleinere bedrijven maken nu gebruik van moderne wijnbouwtechnologieën, gecombineerd met een oordeelkundige selectie van druivensoorten en rijpingtechnieken.

Over Bodega Cristo de la Vega:

De Spaanse Bodega Cristo de la Vega werd in 1955 opgericht als coöperatie, door een groep van 25 druiventelers, dit onder leiding van Juan Manuel Orriach Moreno. Vandaag de dag een state of the art Bodega voorzien van de meest moderne technische snufjes op het gebied van wijnproductie. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen