Cava MVSA in geschenkverpakking

Als u op zoek bent naar een geschenk waarmee u altijd juist bent. MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in het glas. In de neus fruitige aroma's van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. ...Meer informatie

Proefnotie Cava Mvsa Brut:

MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in het glas. In de neus fruitige aroma's van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurtegraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig.

Dit is één van de populairste en meeste gedronken cava's in België. En volkomen terecht, het is een ware streling om deze cava te drinken, zo'n lekkere en volle smaak.

Druivensoorten:

30% Macabeo, 40% Xarel-Lo, 30% Parellada 

Lekker om bij te drinken:

Schitterende aperitief en gaat ook heel goed bij voorgerechten. Een cava die niet mag ontbreken op een feestje.

Over MVSA Vallformosa:

"MVSA" als merk is geboren uit een passie voor kunst en creativiteit. Het logo reflecteert dit. Grote en vernieuwende Spaanse kunstenaars als Salvador Dali, Joan Miró en Pablo Picasso zijn de rode draad doorheen het MVSA verhaal.

De vierkantjes die oplichten eren de muzen van onze drie grote inspiratiebronnen: Salvador Dali met zijn Gala Diakonoff en Amanda Lear, Joan Miró had Pilar Juncosa en Pablo Picasso aMUZEerde zich voortdurend. Zij belichamen de kernboodschap "Follow yovr impvlse". Net zoals deze muzen een zekere hartstocht aanwakkerden, wil ook MVSA jouw zintuigen aanwakkeren. Laat MVSA cava jou inspireren zoals een muze een kunstenaar inspireert!

Extra:

Iedereen heeft behoefte aan relaxerende en verfrissende momenten in zijn leven. MVSA Brut laat je genieten van elk moment van de dag. De elegante smaak en de levendige bubbels bezorgen je een gevoel van alledaagse luxe.

MVSA Brut combineert plezier, relaxatie en geluk en laat je voelen hoe je meer uit je dagelijks leven kan halen. Deze cava verandert een paar minuten in een feest en doet je alles even vergeten.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen