Cava Can Petit in geschenkverpakking

Leuk geschenk deze schitterende cava. We ontdekken aroma’s van wit fruit zoals appel en in de achtergrond een aantrekkelijke toets van citrus. Deze cava heeft een heel mooie mousse en fijne belletjes welke verraden dat hij van heel hoge kwaliteit is. ...Meer informatie

Beschrijving van deze Cava:

Schitterende cava. We ontdekken aroma’s van wit fruit zoals appel en in de achtergrond een aantrekkelijke toets van citrus. Deze cava heeft een heel mooie mousse en fijne belletjes welke verraden dat hij van heel hoge kwaliteit is.

Tijdens het proeven komt het fruit mooi op de voorgrond en in de afdronk ontdekken we de verfrissende zuurtjes. Een cava die heel mooi in evenwicht is. De tweede gisting op de fles, met minimum 12 maanden sur latte, zorgt voor een prachtige rondeur met behoud van zijn fraicheur.

Druiven:

Gemaakt van Macabeo, Xarello en Parellada

Lekker bij deze Cava:

Ideaal als aperitief, deze cava is ook goed inzetbaar op feestjes vanwege zijn aangename zachte karakter.

Over het Cavahuis:

Deze cava wordt gemaakt in het hartje van de DO in Sant Sadurni De Noya en dit bij het beroemde huis Gonzalez Byass. Zoals je op de fles kan zien komen de druiven van één enkele wijngaard. namelijk de beste wijngaard van dit huis.

Van de beste druiven maken ze deze cava. Normaal moet een cava maar 9 maanden rijpen op fles, bij Gonzalez Byass laten ze de cava voor minstens 12 maanden rijpen en meestal zelfs 15.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen