Gérard Bertrand Pinot Noir Réserve Spéciale

Een pinot noir druif is in principe een wat meer een fragile druif maar kan wel voor extreem fijne rode wijnen zorgen. De wijnen zijn ook op jongere leeftijd ook al perfect te drinken. ...Meer informatie

Omschrijving:

Een pinot noir druif is in principe een wat meer fragile druif maar kan wel voor extreem fijne rode wijnen zorgen. De wijnen zijn ook op jongere leeftijd ook al perfect te drinken.
Deze specifieke Pinot Noir komt van het koelste gedeelte van de wijngaard en is een fruitige wijn met noties van rijpe kersen, wilde frambozen en kruiden, aangevuld met zijdezachte tannines en een elegante finish.

Druivensoort:

100% Pinot Noir

Gastronomie:

Geniet van deze wijn als de wijn lichtjes gekoeld is, de wijn past prima bij lamsvlees, kip- en kalkoengerechten en ham. 

Over de wijnstreek Languedoc:

De regio die als Languedoc-Roussillon wordt omschreven is het grootste wijngebied in Frankrijk. Ze voorziet dan ook in 40% van de jaarproductie van Franse wijnen.

Het is een gebied met schrale hellingen, een droog klimaat en veel zon dat ligt in het zuiden van Frankrijk langs de zuidoost kust van de Rhône tot aan de Spaanse grens.

Over het wijnhuis Gérard Bertrand:

Recht uit het hart van de Languedoc, staat wijngaard Gérard Bertrand garant om de typische karaktereigenschappen en diversiteit van de wijngaarden volledig tot zijn recht te laten komen in zijn wijnen. Met een breed gamma aan rode, witte en roséwijnen komt ook een breed palet aan smaken. 

Deskundigheid van meer dan 20 jaar biedt de wijnen met de handtekening Gérard Bertrand unieke stijl waarvan de samenstelling wordt dagelijks geleid door vier kernwaarden: Excellence, Authenticiteit, Innovatie en Vriendelijkheid.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Hans Geplaatst op 17 November 2015 at 16:10

We hebben lang gewacht om deze wijn online te zien, blij dat deze er nu is.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen