Feudi Bordonaro Branciforti

Frisse en aromatische Catarratto, verbouwd in het zonnige gebied van Trapani afgekoeld door de voortdurend waaiende wind vanuit de Middellandse Zee. Strogele kleur met licht gouden reflecties. Op het gehemelte merken we mooi wit fruit zoals perzik, rijpe ...Meer informatie

Hoe proeft deze Italiaanse witte wijn:

Frisse en aromatische Catarratto, verbouwd in het zonnige gebied van Trapani afgekoeld door de voortdurend waaiende wind vanuit de Middellandse Zee. Strogele kleur met licht gouden reflecties. Op het gehemelte merken we mooi wit fruit zoals perzik, rijpe peer, anijszaad en tonen van wilde bloemen, dit alles mooi ondersteund door een aangename zuurgraad. Mooie wijn.

 

Druivenras:

100% CatarattoLekker bij deze witte wijn:

Ideaal voor een aperitief. Mooi met zeevruchten van rauwe vis, tempura garnalen en  stevige witte vis.

 

Over wijnhuis Feudi Bordonaro Branciforti: 

Tussen de berg Erice en de Egadische eilanden, op glooiende heuvels op een hoogte tussen 300 en 400 meter boven de zeespiegel, strekken de weelderige rijen van Tenuta Gelso Grande, het hart van de productie "Feudi Branciforti dei Bordonaro" zich uit.

Ze zijn ondergedompeld in het platteland van Trapani, in één van de grootste wijnbouwgebieden van Italië, waar ze werken met eerbied voor de de natuur.  Wat druivensoorten betreft, werken ze met inheemse Nero d'Avola, Grillo en Catarratto,  maar ook met de internationale Merlot, Syrah en Chardonnay. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen