Ernst Gouws & Co. Pinotage

Wauw, de zwarte en rode bessen komen je tegemoet zodra je aan deze wijn ruikt. Deze geuren worden aangevuld met kruidnagel en wat steranijs. Deze Pinotage is lekker sappig. Robuust, barstensvol met fruit en wat eik invloeden op de achtergrond is dit het s ...Meer informatie

Hoe proeft deze Zuid Afrikaanse rode wijn:

Wauw, de zwarte en rode bessen komen je tegemoet zodra je aan deze wijn ruikt. Deze geuren worden aangevuld met kruidnagel en wat steranijs. Deze Pinotage is lekker sappig. Robuust, barstensvol met fruit en wat eik invloeden op de achtergrond is dit het schoolvoorbeeld van deze Zuid-Afrikaanse druif. Geniet van zachte rijpe tannines en een lange fijne afdronk. 

Druivenras:

100% Pinotage

Lekker bij deze rode wijn:

Dit wijntje past prima bij een stukje rood vlees, wat wild, geroosterd vlees en uiteraard bij een Zuid-Afrikaanse braai. 

 

Over wijnhuis Ernst Gouws & Co.: 

Het fundament van dit wijnhuis werd in 1694 gelegd... tenminste toen kwamen de Franse Hugenoten naar Zuid-Afrika. Het land werd verdeeld in Gouws (of Gauché) en de voorvaderen van de huidige wijnmaker vestigde zich aldaar. 

Momenteel staat er nog steeds een Gouw aan het roer en is een van de meest bekende families in Stellenbosch. Hun naam staat synoniem voor wijnen die met passie werden gemaakt. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen