Enate Cabernet Sauvignon - Merlot

Een prachtige robijnrode kleur. Boordevol aroma's met zwarte bessen, bramen maar ook met een hint van violen, rode peper, vanille en kruiden. Dit is een cosmopolitische wijn, want makkelijk te drinken, een vol boeket en zijdezachte tannine. ...Meer informatie

Hoe proeft deze Spaanse rode wijn:

Een prachtige robijnrode kleur. Boordevol aroma's met zwarte bessen, bramen maar ook met een hint van violen, rode peper, vanille en kruiden. Dit is een cosmopolitische wijn, want makkelijk te drinken, een vol boeket en zijdezachte tannines, maken van deze wijn eentje voor het grote publiek. 

Druivensoort:

50% Cabernet Sauvignon en 50% Merlot.

Gastronomie:

Geniet van deze rode wijn bij diverse gerechten met koud en warm vlees, een goed kaasplankje en zelfs bij een visje in een volle saus.

Over de wijnstreek Somotano:

Somontano is bekend voor zijn Middeleeuwse kloosters en vele wijngaarden. Nochthans zijn de meeste wijngaarden relatief nieuw, gebruiken vaak de allernieuwste machines en nemen snel in bekendheid toe. De smaken en aroma's van de wijnen uit deze regio zijn totaal anders dan die uit Rioja en Ribera del Duero. 

Over Wijnhuis Enate:

Enate noemt zichzelf het wijnhuis van de 21e eeuw en heeft een hypermoderne en prachtig uitziende locatie om dat te bewijzen. Gelegen in het prachtige Somotano dicht bij de Pyreneeën, een regio met roots in de wijnbouw van in de tijd van het Romeinse Rijk. De wijnen van deze wijngaard hebben doorgaans zeer artistieke labels, ze werken graag samen met kunstenaars uit de omgeving en organiseren vaak exhibities op het domein. De wijnen zijn puur, met veel diepgang en complexiteit en een groot respect voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De wijngaard doet ook veel voor het toerisme in de regio en opent graag zijn deuren voor toeristen.

Bekijk alle wijnen van wijnhuis Enate >  

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen