Chateau l'Hospitalet Art de Vivre La Clape Rouge

Deze wijn heeft een prachtig robijnrode kleur en is zacht en gebalanceerd in de mond. In de neus een overladen hoeveelheid fruit, jam, zwarte bessen en rode aalbes aangevuld met een beetje drop, gemberbrood en kruidigheid. ...Meer informatie

Omschrijving:

Deze wijn heeft een prachtig robijnrode kleur en is zacht en gebalanceerd in de mond. In de neus een overladen hoeveelheid fruit, jam, zwarte bessen en rode aalbes aangevuld met een beetje drop, gemberbrood en kruidigheid. Complex en aromatisch, eindigend met fijne tannines. Elegant en smaakvol, prima om nu te drinken maar zeker geschikt om nog 10 jaar weg te leggen. 

Druivensoort:

Syrah, Grenache & Mourvèdre

Gastronomie:

Geniet van deze wijn bij gerechten met rood vlees, gevogelte en rijpe kazen. 

Over de wijnstreek Languedoc:

De regio die als Languedoc-Roussillon wordt omschreven is het grootste wijngebied in Frankrijk. Ze voorziet dan ook in 40% van de jaarproductie van Franse wijnen.

Het is een gebied met schrale hellingen, een droog klimaat en veel zon dat ligt in het zuiden van Frankrijk langs de zuidoost kust van de Rhône tot aan de Spaanse grens.

Over het wijnhuis Gérard Bertrand:

Recht uit het hart van de Languedoc, staat wijngaard Gérard Bertrand garant om de typische karaktereigenschappen en diversiteit van de wijngaarden volledig tot zijn recht te laten komen in zijn wijnen. Met een breed gamma aan rode, witte en roséwijnen komt ook een breed palet aan smaken. 

Deskundigheid van meer dan 20 jaar biedt de wijnen met de handtekening Gérard Bertrand unieke stijl waarvan de samenstelling wordt dagelijks geleid door vier kernwaarden: Excellence, Authenticiteit, Innovatie en Vriendelijkheid.

Bekijk alle wijnen van wijnhuis Gerard Bertrand > 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen