Cava Can Petit Brut Rosado

Op en top feest met deze cava. De tweede gisting op de fles, met minimum 12 maanden rijping sur latte, zorgt voor een prachtige rondheid met behoud van zijn fraicheur. Een zachte aanzet met overheersend fruit. Schitterende rosé cava. ...Meer informatie

Beschrijving van deze Rosé Cava:

Schitterende rosé cava. We ontdekken een cava met een heel fijne belletjes. We ontdekken heerlijke aroma’s van rood fruit zoals aardbeien en rode bessen. Een zachte aanzet met overheersend fris fruit.

Op en top feest met deze cava. De tweede gisting op de fles, met minimum 12 maanden rijping sur latte, zorgt voor een prachtige rondheid met behoud van zijn fraicheur.

Druiven:

100% Trépat

Lekker bij deze Cava:

Ideaal als aperitief, deze cava is ook goed inzetbaar op feestjes vanwege zijn aangenaam zacht karakter.

Over het Cavahuis:

Deze cava wordt gemaakt in het hartje van de DO in Sant Sadurni De Noya en dit bij het beroemde huis Gonzalez Byass. Zoals je op de fles kan zien komen de druiven van één enkele wijngaard. namelijk de beste wijngaard van dit huis.

Van de beste druiven maken ze deze cava. Normaal moet een cava maar 9 maanden rijpen op fles, bij Gonzalez Byass laten ze de cava voor minstens 12 maanden rijpen en meestal zelfs 15.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Daphne Geplaatst op 4 Juni 2015 at 12:12

Wat een heerlijke cava! We drinken anders altijd Prosecco, maar vonden deze helemaal top.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen