Castello D'Alba Azeite Virgen extra

Verse olijven in de aanzet, met fijne en elegante amandelen, typisch voor olijfolie uit de Douro. Fris maar doordringend in smaak en een fijne kruidigheid in de nasmaak. Heerlijk fruitige neus en een zachte volle smaak met een klein pepertje achterin de k ...Meer informatie

Omschrijving van deze Portugese olijfolie:

Verse olijven in de aanzet, met fijne en elegante amandelen, typisch voor olijfolie uit de Douro. Fris maar doordringend in smaak en een fijne kruidigheid in de nasmaak. Heerlijk fruitige neus en een zachte volle smaak met een klein pepertje achterin de keel. 

 

Gastronomie:

Perfect voor salades en het marineren van vis en vlees.

 

Wat meer info over de wijnstreek Douro:

Situering: Noorden van Portugal, tussen 65 en 160km van de kust ter hoogte van de stad Porto (het gebied rond de stad zelf en de benedenstroom van de Douro behoort tot de Vinho Verde)

 

Klimaat:

Warme tot hete zomers, koude winters.

 

 

Over het Portugese wijnhuis Castello D'Alba:

Castello D’Alba is gelegen op de grens tussen Douro Superior en Beira Alta. Deze prachtige vallei biedt het grootste potentieel voor de beste wijnen ter wereld. Met de geur van leisteen en vochtig graniet maakt de wijnmaker Roberto Madeira de meest expressieve wijnen uit het hele land.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen