Casas Patronales Trivarietal Syrah - Malbec - Viognier

Bij Casas Patronales hebben ze een zeer goed gevoel voor kwaliteit en respect voor hun grondstoffen. Deze blend van Syrah, Malbec en Viognier, waarbij de fruitige expressie u direct tegemoet komen, is een perfect gebalanceerde wijn vol aroma's. ...Meer informatie

Hoe proeft deze Chileense rode wijn?

Bij Casas Patronales hebben ze een zeer goed gevoel voor kwaliteit en respect voor hun grondstoffen. Deze blend van Syrah, Malbec en Viognier, waarbij de fruitige expressie u direct tegemoet komen, is een perfect gebalanceerde wijn vol aroma's. 
Een intens robijnrode kleur, expressieve wijn met noties van zwart fruit en dulce de leche. Ontdek ook aroma's van abrikoos en zachte toast, geniet van de volle afdronk. 

Het andere mooie aan deze wijn is dat ze gemaakt zijn van lichtere flessen, zodat deze bijdragen aan een lagere carbon footprint. 

Druivensoort:

50% Syrah - 35% Malbec - 15% Viognier 


Lekker bij deze Chileense wijn:

Geniet van deze wijn bij mager rood vlees, wit vlees, pasta gerechten. 

Over de wijnstreek Maule Valley:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid.  Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven.  Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen. Je proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.

Over het wijnhuis Casas Patronales:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.


Bekijk alle wijnen van wijnhuis Casas Patronales >  

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Ronny Geplaatst op 6 April 2017 at 14:21

Deze combinatie kenden we niet maar hadden reeds een aantal andere wijnen van dit wijnhuis gedronken, een hele toffe wijn.


Marc Geplaatst op 29 Augustus 2016 at 10:58

Nog nooit een blend van deze 3 druiven geprobeerd, daarom eerst een losse fles besteld. Maar de wijn was echt lekker!


4 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen