Casas Patronales Reserva Privada Cabernet Sauvignon

Robijnrode wijn met complexe aroma’s van gedroogd zwart fruit, noten en hints van kruiden met een vleugje eikenhout. Hemelse afdronk door rijpe tannines en perfecte balans. Een wijn die je zeker eens moet proeven. ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze rode Chileense wijn:

Robijnrode wijn met complexe aroma’s van gedroogd zwart fruit, noten en hints van kruiden met een vleugje eikenhout. We proeven een uiterst elegante rode wijn met donker fruit, noten, vleugje peper en een zachte toets vanille van de rijping door de rijping in Franse eiken vaten gedurende 12 maanden.

Hemelse afdronk door de rijpe tannines en perfect in balans.

Houtrijping:

Rijpte 12 maanden in Franse eiken vaten.

Druivenras:

100% Cabernet Sauvignon

Gastronomie:

Een ideale wijn om van te genieten op zich maar zoals de meeste Chileense topwijnen een goede begeleider bij rood vlees en lams.

Over het wijnhuis Casas Patronales:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.


Bekijk alle wijnen van wijnhuis Casas Patronales > 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


John Geplaatst op 7 Maart 2016 at 17:41

Echt een kwalitatieve wijn. We drinken deze telkens met veel plezier.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen